Edgerunner

Vedetään Huumeita Välistä -Keikka

Mukana: Jani, Nuppu, Jemina, Pekka

Pavelin (Jemina) mukaan esittely, tutustui Ericin kanssa baarissa huumekaupoissa.
Pavel järkkäsi vedetään-välistä-huumeita -keikan porukalle. Huumekartellin lasti tulee veneellä Nightcityn satamaan, otetaan se siitä itelle ja kutsutaan vielä poliisit paikalle että oikeen tulee paskaa niskaan Pavelin vihamiehelle. Suunnitellaan ottavamme lasti portilla vartioiksi naamioituneina. Pääportti suljetaan liikenneonnettomuudella ja soitetaan poliisit siivoomaan jäljet ja ottaan rosmot kiinni (siis ei meitä).
Toteutetaan:
Pavel & Eduardo ajaa kolarin pääportilla ja alkaa rähistä
Eric & Justin lahjoo porttimiehen pois ja astuu tilalle odotteleen huumekuormuria.
Pavel & Eduardo meinaa joutua vaikeuksiin poliisien kanssa, koska Pavelin poliisituttavan pari onkin Eduardon vihamies. Lahjovat tilanteesta itsensä ulos ja alkavat pelata aikaa porttia tukkien.
Huumekuormuri ei meinaa tulla, koska ovat haistaneet palaneen käryä. Justin käy fast talkkaamassa ne liikkeille, Eric auttaa bullshittaamalla radion kautta.
Huumekuormuri tulee takaportille, Eric pysäyttää ja rähinäkshän se menee. Emppikranaatti lojahtaa ja sitten tapetaan pahiksia. Eric & Justin murhaa tyyppejä tulitaistelussa, Eduardo & Pavel kaahaa paikalle ja kun pahikset on lahdattu, Paveli, Eric ja Justin roudaa pikapikaa luotista ja veristä kokaiinia omiin autoihin ja kaahaa pois paikalta kun vartijat saapuu paikalle. Pavel soitti myös poliisin paikalle, mutta poistuttiin ennemmin kahdella autolla (toinen Justinin, toinen varastettu aiemmin päivällä). Kartellin miehistä jäi autoon henkiin kuski (kädet rikki ja muutenki huono päivä) ja 2 EMPpiin tipahtanutta sisälle.

Comments

Kohme m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.