Edgerunner

Roadtrip jatkuu - yllätysretki Salt Lake Cityyn

Mukana:
Eric T. Gilliam
Justin Case
Eduard Hernandez

Tapahtui viime jaksossa:
Eric & Justin soittaa Eduardolle että “Vittu, Pavel pölli meiän kokkelit, tuu tänne ja tuo pyssyjä!”

Pavel käy vuokraan auton viikoks, hakee Ericin & Justinin kämpiltä kamppeita, pyytää Jiu Lingiltä onko sillä mitään paskaa Pavelista.

Eric & Justin kysyy respasta. Pavel lähtenyt toissapäivän iltana. Tullut taksilla renkaat ulvoen, juossut sisään, 5min jälkeen takas putkikassien kanssa ja lähks.

Pulsu näki parin korttelin päässä. Oli kaahannut kulman taakse, josta oli kuulunut rysäys ja ammuskelua.

Crime scene investigation by Justin & Eric: on täällä ammuskeltu ja auto ajettu pahki pylvästä ulkokurviin ilmeisesti kun on yllättäen ammuttu päin. Väijytyspaikka on todennäköisesti valkattu kiireellä kun ei ole ihan optimi. Hyökkääjät lienee olleet myös auto(i)lla liikkeessä.
Löytyy myös veriset Pavelin solmio ja kenkä!
Todistajat kertoo, että ei ollut kadunmiehen näkösiä tyyppejä ammuskelijat, vissiin jotain latinoja.
Voi perse, oiskohan lienee entiset omistajat?! Pavel vissiin jäänyt kiinni sitten. Mut on kai se ihan reilu jätkä ettei suotta meistä lavertelis – paitsi tietty jos kidutetaan.
Varmaan tälle lafkalle lähinnä periaatekysymys, joten better change scene & lay low for a while.

Suunnitelmana siis nokka kohti Renoa, siitä Nevadan läpi kohti Salt Lake Cityä! Leave Pavel for the dead!

Vaihdetaan autoakin ees taas, lopulta Renossa vaihdetaan: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Renault_Kangoo_I_Rapid_Phase_I_D65.JPG

Gamblataan vähän Renossa matkan varrella.

Nevadaa ylitettäessä:
Opitaan että ruokaa ja juomaa (muutaki ko kaljaa) on hyvä olla. Maistellaan suola-aavikkoa , etsitään wildlife reservistä apinoita ja muutenkin harrastetaan armotonta malebondingia.

Suola-aavikolla:
“Kattokaa, lunta!!”
“Ei varmaan oo jätkät lunta”
“Tää on suolasta – tietääks teistä kumpikaan ees miltä lumen pitäis maistuu?”
“En mä tiiä onks se vähän niinku jäätelön makusta, eiks jäätelö tehä lumesta?”
“Eiku eiks se tehään jäästä.”
“Mikä ero niillä ees on?”

Ajetaan sitten Salt Lake Cityn lähelle vuorelle koska siel on lunta:
“Nonii. Toi ei oo suolaa, toi on lunta”
“Emmätiiä. Mist ne ees voi erottaa?”
“Mennään maistaan.”

Salt Lake City yleinen katukuva: valkoisia kauluspaitoja ja siistejä suoria housuja, koska Mormonikirkko on voimissaan. Kapselihotelleissakin on Raamattuja tyynyn alla.

Legiitti Työvoimatoimisto! Mennään sinne. Ericille ollaan kohteliaan nihkeitä koska näyttää terroristilta eikä jaksa kuunnella niin poistuu sitten vittuiltuaan sopivasti. Justinille tarjotaan mallcop duunia koska kiintiöt pitää täyttää. Eduardkaan ei kelpaa kun se lopulta suostuteltaan käymään, mutta saa se Ö-laatikosta käyntikortin, jossa olevaan numeroon soittaa. Tyyppi kutsuu huomenna lounaalle “perheensä kanssa”.

Kaikki hommaa mormorikamppeet!

Lounas on jossain julkisella paikalla ja perhettä ei näy – outoa koodikieltä siis on. Outo Mormonityyppi palkkaa “tietovuotoduuniin”. Puheista ei saa selvää, mutta seuraavana päivänä saadaan kivasti kirjekuoressa faktat: käytössä olevalla tehdasalueella pieni elektroniikkakomponenttien valmistusfirma, josta pitää hakea joku prototyyppi joka paketoidaan ja annetaan “liikelahjana” asiakkaalle eteenpäin. Viikko aikaa suorittaa. Välttäkää päätymästä otsikoihin, viekää mielellään vähän kaikennäköstä että ei näytä liian selvältä mikä oikea targetti oli. Plan B: blow shit up.

Vois infiltroitua! Mutta varmaan ovat nyt aika varovaisia uusien työntekijöiden kanssa.
Hakkeroitua? Hyvät varosysteemit kun on kerran kohteena nimenomaan prototyyppi eikä esim. piirrustukset, voipi olla tykinpää tavaraa tiellä.
Eric käy pööpöilemässä alueella katteleen security systems: 21, info to be explained later.
Pläh: Eduard soluttautuu University of Utahin dippainssinä paikalle tekeen kandintyötä. Justin & Eric tulee sit jostain fakin viemäristä ajetaan sisään.

Justin soittaa kämppikselleen Jiu Ling että vois olla hyvä lähtee vetään.
Eric soittaa iskälleen Charles Gilliamille ja varottaa varovaisesti kartellin tohellusvaarasta/että ehkä etsivät Ericiä ja tahtoisivat vittuilla sille.

Comments

Kohme m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.