Edgerunner

Roadtrip - Likasta kokkelia myymässä

Paikalla:
Eric T. Gilliam Nuppu
Justin Case Jani
Jiu Ling Heini (kävi alussa)
Pavel Jemina (lähti kesken)

Jiu Ling ja Pavel ovat yhteistyökumppaneita huumekaupassaan.

Palataan sataman huumekeikalta kera kolmen sylillisen kokkelia (bensa, veri ja luotihöysteillä). Eric tahtoo sairaalaan koska serioussilla.

2 päivää palautumista. Eric sairaalassa, Pavel pohtii markkinointistrategiaa ja toteaa että rikkaita slummailijoita pitää hommata asiakkaiksi.

Lähtään Sacramentoon. Mukana Pavel, Eric & Justin. Soitetaan Eduardolle ja Luo Tsu-Lille että lähetään roadtripille myymään kokkeli pois, ps. tulkaa mukaan jos on tylsää. Heti kaupunkiin päästyämme Pavel hommaa Ericin paikalliselle lekurille. Pavel&Justin etsii majoituspaikan, jossa ei syöpäläisiä joita tarvii ampua. Pavel & Justin lähtee clubbaan sopivalle alueelle, Dollhouseen. Pavel selvittää, että kuka siellä myy normaalisti humehia (Fernanda Riveira) ja mainostelee vähän kamaa etukäteen.

Suunnitellaan markkinointisuunnitelmaa. Fernanda Riveiran selän takana myynti lienee hankalaa ja vaarallista, mutta neuvottelut suoraan hänelle myynnistä joutunee vääntämään kättä tiukasti eikä saa niin hyvää diiliä kuin jos itse myisi.

Pavel & Justin clubbaa ja kaveeraa potentiaalisten asiakkaiden kanssa, tarjoaa kamaa ilmatteeks ja kehuu kuin siistiä. Eric antautuu kyberpsykoosinsa valtaan ja dataa päivän huumehuuruissa.

Lähtään keskusteleen Riveiran kanssa 6:n päivän päästä session alusta. Riveiraa kiinnostaa, mutta epäilee kaman olevan likaista. Pyytää hoitamaan homman “selkänsä takana” just in case shit hits the fan. Diili kuitenkin onnistuu, koska markkinointi-idea on kuitenkin pätevä ja vois toimii tällaseen sakkiin. 25% myynnistä Riveiralle.

Lähtään myymään: Justin & Eric toimii mainoskyltteinä ja käyttäjätunnustuksia antavina tyytyväisinä asiakkaina, Pavel myy “salaa”.

“Jos ei kelpaa meiän trendipelle kokkeli niin ei sitte, mee hakeen omas muualt!”

Sidequest: Eric ja Justin lähtee naisseikkailemaan tiki-bilejengin juhliin, myyvät kokkelia ja naisseikkailevat. Justinille Isabelle ja Ericille isotissinen Mia, viettely-yritykset ei ole häävit mutta onneksi kokkelia löytyy.

Tapaavat myös paikallisen soolon Daryl McGregorin, myös sopivasti aineissa. Karhumainen, tuttavallinen skotti. Vaihdetaan yhteystietoja.

“Sä näytät just sellaselta tyypiltä joka TAJUU mist täs maailmas on kyse, tiiäks sä niinku!”

Justin saa kantaa Ericin kämpille juomakisan päätteeksi. Eric toimi kokkelin koekaniininakin. Aamulla Justin herää ja naksahtaa, luulee olevansa unessa. Ericillä on kaamea kankkunen joten se jumittaa motellissa pelaten.

Huomataan illalla töihin lähtiessä että kokkelistäshi & Pavel on kadonnut! Oh frack! Kysellään Dollhouselta, kertovat että oli siellä eilen muttei tänää oo näkyny vaikka sovittu oli. Riveiralta tuskin kannattaa kysyä tässä tilanteessa. Soitetaan Eduardolle ja Luo Tsu Lille että tulkaa tänne Pavel on lähteny hanee meiän kokkelin kanssa! Saamari!

Päiviä kului yhteensä 11.

Comments

Kohme m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.